Czy Senegal grał piach? To my byliśmy faworytami, poza tym u nich środek pola istniał. Co więcej o zgrozo zjadali nas taktycznie, nawet pomimo naszej gry na stojąco. Gol Cionka bardziej na Piszczka z tego co pamiętam, rykoszet to przypadek więc nie wina brazola.
+1 Jake, trzeba zaryzykować. Piszczek nie jest gotowy na granie, jest wyczerpany albo już wiek daje po sobie znać, bo był tragiczny. Za niego Bereszyński powinien spróbować.
Milik dramat, za to co zrobił nie powinien mieć prawa grania dalej w tym turnieju. Za niego śmiało dać Kownasia albo przesunąć Ziela.
Pjoter jak to Pjoter w reprezentacji, na tej pozycji zawsze jest u nas niewidoczny więc albo zmiana pozycji albo ława. Nawałka z nim postępuje jak niegdyś Wenga z Ramseyem i Ozilem. Mam nadzieję, że Glik zagra i będzie trzymał obronę.
Krycha również kryminał, mimo gola miał mega dużo niepotrzebnych strat i powinien z czerwem wylecieć. Druga bramka w dużej mierze również na jego konto, bo co to za podanie do tyłu? Nie dość że zaebał jakiegoś platfusa to jeszcze w zupełnie niezrozumiałych intencjach.
Druga bramka w pewnej mierze wina sędziego z Bahrajnu i innych z Kataru. Nie rozumiem jak można na taki turniej brać typów, którzy profesjonalnej piłki na żywo nie widzieli

Duża część winy za tę bramkę jak już napisałem ma Krycha, a i Bednarek. Typowa piczowata gra, nie ma gwizdka LECISZ DO KOŃCA, a nie obracasz się bez sensu. Nie wiem czemu ale ta bramka przypomina mi o frajerskim zachowaniu Mustafy w finale z City