Wg mnie plotki o kupnie kogoś z Chelsea - Jorgiho, C. H-O. czy ten jugol Kovacić są totalnie z piczy wyssane. Co do Atleti.
Myślę, że powinniśmy pokazać jaja, a nie być ich wasalem. Mówi się, że my chcemy oddać Torreirę na perma i to najlepiej w rozliczeniu za Tomka Partejowskiego, a oni chcą loana i żodyn Partey w ramach wymiany, bo inna charakterystyka piłkarza. Bullshit

powinniśmy być poważnym graczem i powinniśmy twardo stawiać swoje warunki. Umówmy się, Partey jest ok, ale nie jest to nasz niezbędnik. Bardziej trzeba nam kreatora, niż destruktora dlatego nie powinniśmy ulegać AM w jego sprawie. Jeśli nie chcą Torreiry w rozliczeniu za Parteya, a chcą od nas czekania aż jakiegoś Herrere opieprzą, to niech spadają na szyszki. Potrzeba konkretów, więc jak Torreira out, to wyebać do włoch do Torino czy Napoli za mniejszą gotówkę, ale za to na perma bez scen. Dodatkowo myślę, żeby olać Parteya, bo sytuacja z nim to już robi się nieśmieszny kabaret. Skupić się na Aouarze, iść w ten deal i koniec. Z Xhaką, Cebulą, Torreirą*, Guenem, Willockiem a nawet z Elnenym jesteśmy w stanie grać na spoko z tyłu przy ogarniętej obronie. Trzeba nam na już kogoś do kreowania gry w ataku. Ewentualne wzmocnienia na inne pozycje.